Reviews

Bekijk wat klanten over ons zeggen.

“Een mooie BMW GS 1250 Adventure gekocht bij Jan. Nette behandeling, komt afspraken na, en rekent een faire prijs. Leuke knusse winkel.”
Bart Klaasen
“Betrouwbaar in handelen en transparant en eerlijk in de communicatie. Vriendelijk geholpen en fijn de tijd genomen in de oriëntatiefase. Er werd prettig meegedacht in de mogelijkheden. Dank.”
Koen Broeren
“Zoekend naar mijn motor (Honda CRF 1100 ATAS) uitgekomen bij JP Motoren. Vanaf het eerste moment een klik. Super vriendelijk, betrouwbaar, gastvrij, alles in een ongedwongen sfeer. Een bedrijf dat groot is geworden, door "klein" te blijven. ”
Peter
“Fantastisch geholpen, komt afspraken na en heeft kennis van zaken. Snelle reactie op vragen en denkt mee in oplossingen. Jan, hartelijk dank voor je uitstekende service.”
Kjeld
“Fijne ervaring met de aankoop bij JP motoren. Heeft kennis van zaken en is flexibel en denkt mee. Eerlijk en transparant wat voor mij de doorslag gaf om de deal te maken. ”
Wierckx
“Ik ben inderdaad uitstekend geholpen Klantvriendelijk, afspraak is afspraak(wederzijds vertrouwen) verstand van zaken. Ik zou JP motoren ook aanbevelen aan anderen. Wanneer ik andere motor zou kopen, zou ik toch proberen via Jan een motor te kopen.”
Marien van 't Hof
“Erg fijne ervaring met JP Motoren. Goede uitleg, ruimte gelegenheid voor een proefrit en zeer tevreden met mijn BMW K1600GT. Zeker een aanrader.”
Rick
“De verkoper was is aardig, flexibel en helder. Prima zaak. Goede ontvangst, geen gehaast gevoel. De motor ziet er werkelijk perfect uit, conform beschrijving. Geen nare verrassingen bij aflevering en daarna. Ik werd vriendelijk geholpen.”
Fatih Ciminli uit Medemblik
“Heel leuk ontvangen met koffie Superblij met mijn mooie v-strom Klein maar leuke motorzaak Aanrader om een keer te gaan kijken JPmotoren veel succes verder met je zaak ”
joop
“Bij JP Motoren heb ik mijn droommotor gevonden en gekocht. Klantgerichtheid en service staan hoog in het vaandel. Een onvoorzien probleem (na aankoop) is snel en accuraat verholpen! Bedankt voor het prettige en goede contact. Mij zie je terug Jan!”
Jeroen
“Goede prijs en met zorg afgeleverd.”
Peter Nelissen
“Super goed geholpen bij de aankoop van mijn motor, maar nog veel belangrijker de service erna is uitstekend!”
Casper